

Pulled pork - Krucha wieprzowina
Pulled pork, to mięso wieprzowe, które rozpływa się w ustach. Aby osiągnąć taką kruchość zostało wstępnie przygotowane, odpowiednio zamarynowane oraz długo gotowane w niskich temperaturach. Tak przygotowany produkt odpowiednio zapakowany w specjalną folię do pieczenia wymaga od konsumenta jedynie podgrzania w temperaturze 220°C przez czas ok. 30 min. Po wyjęciu z piekarnika, kiedy mięso chwile odpocznie wystarczy
lekko dotknąć go widelcem, aby rozpadło się na mięsne wiórki. Takie mięso można zaserwować na obiad lub nadziać nim np. domowe hamburgery. W każdej postaci jest pyszne.
- Pulled pork proponujemy w następujących smakach:
- • koperkowym,
- • meksykańskim,
- • pieczeniowym.
Inspiracje kulinarne
Makaron z kruchą wieprzowiną i pomidorami
Tacos z kruchą wieprzowiną
Policzki zapiekane z makaronem z grzybami i pomidorami w śmietanie
Zobacz więcej przepisów
Inne produkty z tej kategorii


Zobacz więcej



Zobacz więcej



Zobacz więcej
