Produkty

Pulled pork - Krucha wieprzowina Więcej produktów
Pulled pork - Krucha wieprzowina Pulled pork - Krucha wieprzowina
Pulled pork - Krucha wieprzowina

Pulled pork, to mięso wieprzowe, które rozpływa się w ustach. Aby osiągnąć taką kruchość zostało wstępnie przygotowane, odpowiednio zamarynowane oraz długo gotowane w niskich temperaturach. Tak przygotowany produkt odpowiednio zapakowany w specjalną folię do pieczenia wymaga od konsumenta jedynie podgrzania w temperaturze 220°C przez czas ok. 30 min. Po wyjęciu z piekarnika, kiedy mięso chwile odpocznie wystarczy
lekko dotknąć go widelcem, aby rozpadło się na mięsne wiórki. Takie mięso można zaserwować na obiad lub nadziać nim np. domowe hamburgery. W każdej postaci jest pyszne.

  • Pulled pork proponujemy w następujących smakach:
  • • koperkowym,
  • • meksykańskim,
  • • pieczeniowym.
Inne produkty z tej kategorii