Produkty

Pulled beef - Krucha wołowina Więcej produktów
Pulled beef - Krucha wołowina Pulled beef - Krucha wołowina
Pulled beef - Krucha wołowina

Pulled beef, to mięso wołowe, które rozpływa się w ustach. Aby osiągnąć taką kruchość zostało wstępnie przygotowane, odpowiednio zamarynowane oraz długo gotowane w niskich temperaturach. Tak przygotowany produkt odpowiednio zapakowany w specjalną folię do pieczenia wymaga od konsumenta jedynie podgrzania w temperaturze 180°C przez czas ok. 30 min. Po wyjęciu z piekarnika, kiedy mięso chwile odpocznie wystarczy lekko dotknąć go widelcem, aby rozpadło się na mięsne wiórki. Takie mięso można zaserwować na obiad lub nadziać nim np. domowe hamburgery. W każdej postaci jest pyszne.

  • Pulled beef proponujemy w następujących smakach:
  • • grzybowym,
  • • meksykańskim,
  • • pieczeniowym.
Inne produkty z tej kategorii