

Pulled beef - Krucha wołowina
Pulled beef, to mięso wołowe, które rozpływa się w ustach. Aby osiągnąć taką kruchość zostało wstępnie przygotowane, odpowiednio zamarynowane oraz długo gotowane w niskich temperaturach. Tak przygotowany produkt odpowiednio zapakowany w specjalną folię do pieczenia wymaga od konsumenta jedynie podgrzania w temperaturze 180°C przez czas ok. 30 min. Po wyjęciu z piekarnika, kiedy mięso chwile odpocznie wystarczy lekko dotknąć go widelcem, aby rozpadło się na mięsne wiórki. Takie mięso można zaserwować na obiad lub nadziać nim np. domowe hamburgery. W każdej postaci jest pyszne.
- Pulled beef proponujemy w następujących smakach:
- • grzybowym,
- • meksykańskim,
- • pieczeniowym.
Inspiracje kulinarne
Krucha wołowina w sosie grzybowym
Burger z kruchą wołowiną Sokołów
Burger z guacamole
Zobacz więcej przepisów
Inne produkty z tej kategorii


Zobacz więcej



Zobacz więcej



Zobacz więcej
