

Ossobuco
Gotowana goleń wołowa z kością pokrojona w plastry i przyprawiona. Niezwykle miękka z dużą zawartością kalogenu. Produkt cechuje wysoka kruchość, soczystość oraz łatwość obróbki. Danie o doskonałych walorach smakowych do przygotowania na wiele sposobów.
Krucha wołowina wolno gotowana – to sekret odpowiedniego przygotowania produktu. Aby osiągnąć odpowiednią kruchość mięso jest wstępnie specjalnie zamarynowane oraz długo gotowane w niskich temperaturach. Dzięki takiemu procesowi uzyskujemy produkt o charakterystycznych walorach smakowych i tak pożądanej miękkości i soczystości. Tak przygotowana wołowina rozpływa się w ustach i zachwyca bogactwem smaku.
Inspiracje kulinarne
Ossobuco w curry
Pieczeń z krzyżowej z sosem grzybowym
Stek z antrykotu z grillowanymi warzywami
Zobacz więcej przepisów
Inne produkty z tej kategorii


Zobacz więcej



Zobacz więcej



Zobacz więcej
